CV monteur Assendelft

CV-ketel Assendelft

Om te kunnen genieten van een optimaal wooncomfort tijdens de herfst- en wintermaanden is het van belang dat uw cv-ketel naar behoren werkt. Een goed werkende hr verwarmingsketel begint al bij een juiste installatie, en wordt voortgezet met periodiek onderhoud. Met een onderhoudscontract profiteert u niet alleen van een verhoogd rendement, maar ook van andere voordelen zoals het behoudt van de fabrieksgarantie en korting op materiaalkosten bij een reparatie.

Bent u op zoek naar een erkend vakman uit Assendelft die een storing van de cv-ketel voor u kan verhelpen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een onderhoudscontract? Bij Vieker bent u aan het juiste adres. Vul het contactformulier in en wij helpen u zo spoedig mogelijk in Assendelft.

24/7 CV-service

Spoedservice bij storing

Is uw verwarming in storing geraakt en kunt u deze niet resetten? Neem dan direct contact op met een ervaren verwarmingsmonteur via ons contactformulier. Wij werken samen met diverse specialisten uit Assendelft die een ruime kennis en ervaring hebben op het gebied van reparatie en onderhoud van (hr) cv-ketel. Dit betekent dat er bij een storing vaak binnen het half uur een vakman bij u voor de deur kan staan om de benodigde reparatie uit te voeren.

CV-ketel onderhoud

Onderhoud van uw CV-ketel

Om de levensduur van een cv-ketel te optimaliseren dient u deze regelmatig te onderhouden. Zelf kunt u een deel van dit onderhoud uitvoeren, zoals het schoonmaken van de hr verwarmingsketel, het bijvullen van de waterdruk, en het ontluchten van de radiatoren. Ander onderhoud moet door een verwarmingsmonteur worden uitgevoerd. Om dit onderhoud te reguleren raden wij aan een onderhoudscontract in Assendelft af te sluiten.

Reparatie

Ondanks een juiste installatie en het regelmatig onderhoud van de cv-ketel via een onderhoudscontract, kan het gebeuren dat er een storing ontstaat, of dat een onderdeel kapot gaat. Ga niet zelf aan de slag om de beschadiging te repareren, maar laat dit over aan de specialist uit Assendelft. Deze kan de reparatie snel en vakkundig uitvoeren, waardoor u binnen een korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet. Door zelf bezig te gaan met een de reparatie van uw cv-ketel kunt u meer beschadigen waardoor u voor hogere kosten komt te staan.

CV-ketel Assendelft

Installatie van nieuwe ketels

Is uw huidige cv-ketel nodig aan vervanging toe? Overweeg dan eens de mogelijkheden voor een hoogrendementsketel (HR). Een dergelijke verwarmingsketel is gericht op een optimaal rendement van meer dan 100% door het hergebruik van het restwater. Eén van onze professionals uit Assendelft kan u hierover meer vertellen, of het apparaat voor u installeren.

CV-ketel reparatie Assendelft

Direct contact

Bent u benieuwd naar de kosten voor een onderhoudscontract? Wilt u weten of er voor de storing van uw cv-ketel een reparatie voldoende is? Of hebt u vragen over de voordelen van een hr verwarmingsketel? Vul dan het contactformulier of bel naar 085 500 1396 voor direct contact. Desgewenst sturen we u een vrijblijvende offerte toe. Wij helpen u graag verder!

Vieker is een allround vakbedrijf, hierdoor zijn wij op diverse vakgebieden van dienst.