Riolering service

U bent bij Vieker Installatietechniek aan het juiste adres voor klussen rondom de riolering. Elke loodgieter uit ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van een nieuwe riolering, bijvoorbeeld wanneer u de badkamer gaat renoveren. Daarnaast kan de loodgieter met behulp van speciale technieken, zoals een kleine videocamera, kijken of uw riool nog in goede staat is. Door de buizen die aan slijtage onderhevig zijn op tijd te vervangen, kunt u vervelende gevolgen en onnodige kosten eenvoudig voor zijn. Voor meer informatie over de werkzaamheden van onze specialisten of voor een geheel gratis en vrijblijvende offerte vult u ons contactformulier in. Wij hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn.

Jeroen Vieker Riolering

Riolering lekkage

Het kan voorkomen dat er in het leidingsysteem of de riolering een lekkage ontstaat. Hoewel het lek niet heel groot hoeft te zijn, kan dit toch al gauw leiden tot hoge kosten. Door gebruik te maken van innovatieve detectietechnieken als ultrasone detectie of thermografie, kan een loodgieter de lekkage snel opsporen, zonder dat hiervoor muren of vloeren hoeven worden doorbroken. Wanneer het lek is gelokaliseerd kan de loodgieter het probleem spoedig verhelpen. Heeft u het vermoeden dat er ergens achter uw muren of onder de vloer een lekkage is ontstaan? Neem dan snel contact op met onze spoedservice via 085 500 9946. Zo voorkomt u vervelende gevolgen als houtrot of schimmel.

Vieker Installatietechniek, jarenlange ervaring

Bij ons bedrijf werken alleen erkend specialisten, op het gebied van elektriciteit, lekkage, dakbedekking en riolering. Dit betekent dat wij u kunnen garanderen dat de loodgieter de klussen vakkundig en snel worden uitgevoerd. Daarnaast staan wij garant voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze werknemers. Wij hebben jarenlange ervaring met het verbinden van onze klanten aan de juiste vakman, en hebben dan ook in de afgelopen jaren vele klanten naar tevredenheid geholpen. Wij hopen dat ook u na afloop van onze service een tevreden klant bent!

Vrijblijvende offerte

Riolering offerte aanvragen

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Of wilt u weten welke kosten er verbonden zijn aan bijvoorbeeld onze spoedservice? Vul dan het contactformulier in. Door uw wensen zo exact mogelijk in te vullen, kunnen wij voor u een offerte op maat maken. Heeft u liever rechtstreeks contact met een deskundig loodgieter? Bel dan met 085 500 9946. Wij zijn u graag van dienst.