Erkend elektricien

Bij Vieker Installatietechniek is menig elektricien werkzaam. Om de kwaliteit van onze medewerkers te garanderen, zijn zij allen erkend en gediplomeerd elektricien, of zelfs elektrotechnisch expert. Dit betekent dat wij u hulp kunnen bieden bij alle klussen op het gebied van elektriciteit. Of het nu gaat om het monteren van een nieuw stopcontact, het verhelpen van een stroomstoring of het aanleggen van een volledig nieuw elektriciteitsnetwerk. Heeft u met spoed een elektricien nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, door het contactformulier in te vullen komt u met ons in contract.

Jeroen Vieker Elektricien

Zelf verlichting installeren

Hoewel u voor veel klussen een elektricien in kunt schakelen, is het tevens mogelijk een heleboel taken zelf uit te voeren. Daarom geven wij u op deze pagina enkele tips voor het installeren van verlichting. Heeft u behoefte aan een meer praktische ondersteuning? Neem dan contact op via het contactformulier.

Stappenplan installatie verlichting

Het installeren van een nieuwe lamp hoeft niet moeilijk te zijn. Wij bieden u hier 9 basisstappen waarmee u bijna elke lamp zelf kunt monteren. Lees voordat u aan de slag gaat ook altijd de handleiding die bij het product wordt geleverd.

  1. Zaag de latten voor het ophangen van de lamp op gelijke hoogte af.
  2. Vrees de uitholling nauwkeurig.
  3. Zet de latten aan elkaar vast.
  4. Meet de nodige punten af, en boor gaten voor de ophanging.v
  5. Knip de elektriciteitsdraden en monteer de fittingen.
  6. Zorg voor trekontlasters. Hiermee voorkomt u dat er teveel trek op de stroomdraden ontstaat.
  7. Bevestig de elektriciteitsdraden en de kroonsteentjes. NB: zorg dat de draden op gelijke lengte komen.
  8. Hang de lamp op met behulp van enkele haken en een staaldraad.
  9. Sluit daarna de lamp bij het plafond aan.

Heeft u tijdens het proces toch behoefte aan de ondersteuning van een erkend vakman? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Werkzaamheden van een elektricien

Naast het monteren van verlichting, zijn er verschillende taken die elektriciens uitvoeren. Zo kan u een specialist inschakelen voor het aanleggen van nieuwe groepenkasten, het ontwerpen van een nieuw elektriciteitsnetwerk, het vervangen van oude bedrading, of het verhelpen van kortsluiting. Bent u aan het verbouwen en wilt u meerder stopcontacten plaatsen? Ook dan kunt u voor advies en praktische ondersteuning bij één van onze vakmannen terecht.

Direct contact

Heeft u behoefte aan een prijsindicatie? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervangen of renoveren van uw elektriciteitsnewerk? Door het contactformulier in te vullen kunnen wij uw hulpvraag spoedig beantwoorden.