Lekkage problemen?

Gemiddeld krijgen 8 van de 10 huishoudens eens in de vijf jaar te maken met enige vorm van lekkage. Of het nu gaat om daklekkage, doorslaand vocht, of een lek in de waterleiding: het is van groot belang dat het probleem snel verholpen wordt. Hoewel u zelf kunt proberen het lek op te sporen en daarna te dichten, is het in veel gevallen aan te raden hiervoor een professioneel loodgieter of dakdekker in te schakelen. Bij Vieker Installatie werken verschillende vakmannen op dit gebied, die u graag van dienst zijn. Bel naar 085 500 9946 voor direct contact, of vul ons contactformulier in met uw hulpvraag. Wij staan snel bij u voor de deur!

Jeroen Vieker Lekkage

Gevolgen van een lek

De meeste mensen weten dat een lekkage kan leiden tot vochtplekken en houtrot. Zelfs het kleinste lek heeft echter nog meerdere gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van schimmel, mossen, en algen. Daarnaast trekt vocht ongedierte aan zoals rioolvliegjes, muizen, ratten en zilvervisjes. Dit ongedierte blijft echter niet op de vochtige plek, maar zal ook in de rest van uw woning gaan rondzwerven. In combinatie met een grote luchtvochtigheid kan dit zeer schadelijk zijn voor de gezondheid van u en uw huisgenoten. Tot slot kan lekkage ook van invloed zijn op de rekening van uw waterverbruik. Een klein lek kan jaarlijks honderden euro’s aan water verliezen.

Vieker Installatietechniek: erkend loodgieters

Geschrokken van de gevolgen? Bij Vieker Installatietechniek werken erkend loodgieters die u graag van de problemen af willen helpen. Door gebruik te maken van innovatieve lekdetectie technieken hebben zij het lek zo opgespoord, en zal deze worden verholpen. Wanneer u in de toekomst lekkages wilt voorkomen, dan helpen onze medewerkers u ook met het vinden van oplossingen zoals bijvoorbeeld isolatie van de wanden of kruipruimte. Dankzij de ervaring van onze loodgieters weet u zeker dat zelfs de kleinste lekkage in uw woning worden opgespoord, zodat u zich in de toekomst geen zorgen meer hoeft te maken. Wij helpen al jarenlang klanten naar grote tevredenheid, dus we garanderen dat ook u niet zal worden teleurgesteld.

Direct contact

Heeft u vragen over onze werkwijze? Wilt u weten welke prijzen er verbonden zijn aan het opsporen en verhelpen van lekkages? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door uw wensen en vragen zo nauwkeurig mogelijk aan te geven, kunnen wij uw hulpvraag op adequate wijze beantwoorden. Heeft u liever direct contact? Bel dan met 085 500 9946. Wij hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn!

direct contact bij lekkage