Spoedservice

De riolering, CV-ketel, en het elektriciteitsnetwerk moeten allen naar behoren werken. Omdat deze installaties echter af en toe kuren vertonen, is het minsten van even groot belang dat u bij een storing met spoed geholpen wordt. Bij Vieker Installatietechniek hebben wij daarom een spoedservice in het leven geroepen. Dit betekent dat onze vakmannen 24 uur per dag bereikbaar zijn via 085 500 9946, of via het contactformulier op onze website. Het groter voordeel van ons netwerk is dat u zowel in contact kunt komen met een elektricien, loodgieter, dakdekker en verwarmingsmonteur. Voor alle klussen met spoed kunt u dan ook bij ons terecht! Door te bellen met 085 500 9946 of het contactformulier in te vullen kunnen wij u verder helpen!

Jeroen Vieker spoedservice

Zelfs de kleinste lekkage kan leiden tot hoge rekeningen, door het water dat verloren gaat. Daarom is het van belang dat u bij het vermoeden van een lekkage, direct contact opneemt met een loodgieter. Deze kan het lek voor u opsporen met behulp van thermografie of ultrasone detectie, waarna het kan worden gestopt. Heeft u last van een lek bij het dak? Dan sturen wij een dakdekker naar u toe. Deze heeft specialistische kennis, en veel ervaring met het verhelpen van de daklekkage
Problemen met de CV-ketel leiden tot kou in huis, en in het geval van een combiketel ook tot een verlies aan warm water. Omdat storingen van de verwarming in een kwart van de gevallen zelf te verhelpen is, raden wij aan eerst zelf enkele stappen te zetten, voordat u contact opneemt met onze spoedservice. Zo dient u te controleren of de waakvlam aanstaat, en de waterdruk op de juiste hoogte staat. Daarnaast kunt u proberen de radiatoren te ontluchten. Zijn deze acties niet afdoende om het probleem te verhelpen? Bel dan 085 500 9946 voor direct contact met een verwarmingsmonteur uit ons netwerk.
Bij Vieker Installatietechniek kunnen wij u tevens van dienst zijn wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan problemen met de riolering waardoor u niet meer gebruik kunt maken van het sanitair, of moeilijkheden met het waterleidingsysteem. Een loodgieter uit ons netwerk maakt gebruik van de meest innovatieve technieken voor het verhelpen van een storing, daarnaast kunt u ook buiten de spoedservice om van de diensten gebruik maken. Bijvoorbeeld voor het aanleggen van een nieuw waterleiding netwerk.
Velen zijn bekend met de gevolgen van een stroomstoring. Een stroomstoring wordt veroorzaakt door verschillende zaken, zoals overbelasting of een kortsluiting. Heeft u met spoed een elektricien nodig die u assisteert met het opsporen van de oorzaak van de stroomuitval? Of kan u wel een elektricien gebruiken voor het installeren van een nieuwe groepenkast? Voor deze en andere diensten kunt u van onze service gebruik maken. Bel 085 500 9946 voor de spoedservice, of vul het contactformulier in.

Onderhoudscontract

U bent bij Vieker Installatietechniek tevens aan het juiste adres voor een onderhoudscontract. Eén van de voordelen hiervan is dat u gratis gebruik maakt van onze spoedservice. Wij proberen binnen een halve dag een verwarmingsmonteur, loodgieter, elektricien of dakdekker naar u toe te sturen. Een onderhoudscontract is daarnaast voordelig op het gebied van materiaalkosten en vermindert de kosten voor het uurloon van onze medewerkers. Vraag bij ons naar de diverse opties!

Direct contact

Jeroen Vieker spoedservice

Hebt u behoefte aan de hulp van een loodgieter, elektricien, dakdekker, of verwarmingsmonteur? Bent u met spoed op zoek naar een vakman die u van een storing kan verhelpen? Vieker Installatietechniek biedt de oplossing bij vele problemen binnenshuis. Door zo specifiek mogelijk het contactformulier in te vullen, of te bellen met 085 500 9946, kunnen wij u van advies dienen of een vrijblijvende prijsindicatie toesturen. Tot binnenkort!