CV-ketel Bergen

CV-ketel Bergen

Uit onderzoek blijkt dat de meeste verwarmingsketels zo’n 15 jaar goed werken. Door uw CV-ketel van goed onderhoud te voorzien, kunt u echter de levensduur van de installatie verlengen. Door het afsluiten van een onderhoudscontract behoudt u bovendien de fabrieksgarantie van de (HR) ketel. Bent u op zoek naar een vakman uit Bergen voor het onderhoud of de reparatie van uw verwarmingsketel? Bij Vieker Installatietechniek Bergen bent u op de juiste plek terechtgekomen.

Wij verhelpen een storing, en voeren een noodzakelijke reparatie uit. Daarnaast helpen wij u graag met het onderhoud aan de CV-ketel, eventueel via een onderhoudscontract. Vul het contactformulier in of bel 085 500 1396. Door onze spoedservice is uw probleem snel verholpen!

  Contactformulier

  Omschrijving opdracht (*)


  24/7 CV-service bij storing

  Spoedservice bij storing

  Wanneer de verwarming in storing raakt, dan wilt u dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Bij Vieker Installatietechniek begrijpen wij dat u niet de hele dag met een storing wilt zitten. Daarom hebben wij een spoedservice bij problemen in Bergen. Door ons te bellen via 085 500 1396 komt u in directe verbinding met één van onze monteurs. Deze kan dezelfde dag nog bij u op de stoep staan, om de storing te verhelpen en de nodige reparatie uit te voeren. Onze CV-ketel specialisten hebben kennis zowel HR, VR, en combi varianten.

  CV-ketel onderhoud Bergen

  Onderhoud van uw CV-ketel

  Wij helpen u tevens met het onderhoud van de (HR) verwarmingsketel. Hieronder verstaan wij naast het schoonhouden van de (HR) CV-ketel eveneens het checken van alle onderdelen op eventuele defecten, die dan met een snelle reparatie opgelost kunnen worden. Voor een periodiek onderhoud is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van snel onderhoud, lage materiaalkosten en het behoud van de fabrieksgarantie. Vraag naar de mogelijkheden in Bergen.

  Reparatie

  Wij hebben in de afgelopen jaren al vele klanten in Bergen naar tevredenheid geholpen met het repareren van hun CV-ketel. Met name bij de HR (hoogrendement) variant, is het mogelijk om door een enkele reparatie de levensduur van de CV-ketel sterk te verlengen. Door een onderhoudscontract af te sluiten, profiteert u bovendien in de meeste gevallen van lagere reparatiekosten. Dit kan tot wel honderden euro’s schelen.

  CV-ketel Installatie Bergen

  Installatie van nieuwe ketels

  Naast het onderhoud en de reparatie van uw CV-ketel in Bergen, assisteren wij u daarnaast met het installeren van nieuwe verwarmingsketels. Heeft u behoefte aan hulp bij het maken van een keuze, zoals informatie over de verschillen tussen HR en VR? Bel dan vandaag nog naar 085 500 1396 en maak kennis met ons personeel.

  CV-ketel reparatie spoedservice

  Direct contact

  Heeft u vragen, opmerkingen, of behoefte aan een geheel vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan het contactformulier op de website in, of bel 085 500 1396. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord over de mogelijkheden in Bergen. Door onze snelle service zijn wij in de meeste gevallen snel bij u op locatie. We horen graag van u!

  Vieker is een allround vakbedrijf, hierdoor zijn wij op diverse vakgebieden van dienst.