CV onderhoud Nieuw Vennep

CV-ketel Nieuw Vennep

Voor een optimaal rendement van de verwarming wordt aangeraden om de cv-ketel ongeveer eens in de 15 jaar te vervangen. Is uw verwarmingsketel ouder dan 12 jaar en raakt hij regelmatig in storing? Overweeg dan om een nieuw hoogrendement (HR) exemplaar aan te schaffen. Bij Vieker Nieuw Vennep helpen wij u graag met het maken van een keuze, of de installatie van een nieuw apparaat.

Bent u op zoek naar een erkend vakman die u van dienst kan zijn bij het onderhoud of de reparatie van uw cv-ketel? Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Met een onderhoudscontract profiteert u van diverse voordelen als een verhoogd rendement en het behoudt van de fabrieksgarantie. Vul het contactformulier in of bel naar 085 500 1396 voor direct contact.

24/7 CV-ketel storing Nieuw Vennep

Spoedservice bij storing

Wanneer er een storing bij uw cv-ketel ontstaat, dan is het van belang dat u zo snel mogelijk contact opneemt met een verwarmingsmonteur uit Nieuw Vennep. Deze kan met behulp van speciale technieken en gereedschappen de oorzaak van de storing achterhalen en de nodige reparatie uitvoeren. Wij raden af om zelf aan de slag te gaan met een reparatie, omdat u zo onnodige schade aan de hr verwarmingsketel kunt veroorzaken. Het is vervelend als u zonder warm water zit, bel ons direct op 085 500 1396.

CV-ketel Nieuw Vennep

Onderhoud van uw CV-ketel

Om er zeker van te zijn dat de verwarming meer dan 10 jaar meegaat, dient u deze van het juiste onderhoud te voorzien. Ontlucht bijvoorbeeld minimaal jaarlijks de radiatoren, en zorg ervoor dat de waterdruk op peil blijft. Andere vormen van onderhoud kunt u beter overlaten aan een professional uit Nieuw Vennep. Om dit onderhoud te reguleren raden wij aan een onderhoudscontract af te sluiten. Via het contactformulier vraagt u gemakkelijk meer informatie aan over de opties voor een onderhoudscontract.

Reparatie

Is er een onderdeel van uw hr cv-ketel kapot? Vreest u dat u het apparaat niet meer uit de storing krijgt? Laat dan een specialist uit Nieuw Vennep naar de ketel kijken. In een aantal gevallen is een relatief eenvoudige reparatie voldoende om de cv-ketel weer jarenlang mee te laten gaan. De kosten voor een reparatie zijn bovendien aanzienlijk lager dan de aanschaf van een volledig nieuw model.

CV-ketel Installatie

Installatie van nieuwe ketels

Naast de reparatie en het onderhoud (met of zonder onderhoudscontract) van uw huidige cv-ketel, kunnen wij u tevens helpen bij de installatie van een nieuw exemplaar. Wilt u graag weten welke opties er zijn voor nieuwe apparaten, of hebt u een vraag over het verschil tussen een standaard en hr apparaat? Wij voorzien u tevens graag van meer informatie.

CV-ketel reparatie

Direct contact

Vul het contactformulier in voor meer informatie over de kosten voor een nieuw model hr-verwarmingsketel, of het afsluiten van een onderhoudscontract. Maar natuurlijk ook als u zonder warm water of verwarming komt te zitten in de winter is dit uitermate vervelend. Wij zorgen ervoor dat u spoedig geholpen wordt door een vakman uit Nieuw Vennep. Wij helpen u met alle plezier!

Vieker is een allround vakbedrijf, hierdoor zijn wij op diverse vakgebieden van dienst.