Vieker elektricien Amsterdam

Vieker elektricien Amsterdam

Elektriciens worden vaak gezien als specialisten op het gebied van stroomstoring, en eventueel kortsluiting. Een erkend elektricien heeft echter kennis van een veel breder vakgebied, dan storingen. Zo helpt een vakman van Vieker Installatietechniek Amsterdam u graag met de installatie van een nieuwe groepenkast, of de renovatie van elektra. Ook het monteren van extra stopcontacten valt onder de taken van een gediplomeerd elektricien.

Woont u in Amsterdam en heeft u behoefte aan ondersteuning op het gebied van elektra, of heeft u last van een hardnekkige storing? Neem dan contact op met één van onze specialisten door het contactformulier nauwgezet in te vullen.

elektricien offerte
Stroomstoring spoedservice Amsterdam

Snel ter plaatse bij stroomstoring

Wanneer er een interne storing is ontstaan in uw elektriciteitsnetwerk in Amsterdam, dan kan deze opgelost worden door een elektricien. Een stroomstoring wordt veroorzaakt door onder andere kortsluiting in een installatie, het aansluiten van te veel apparaten op één enkele groepenkast, of slijtage van de bedrading. Een professional kan met behulp van speciale technieken de oorzaak van de storing achterhalen, en zo de stroomstoring verhelpen.

Groepenkast installatie

Groepenkasten

In de meterkast bevinden zich verschillende groepenkasten. Een groepenkast vormt de plek waar binnenkomende stroom evenredig verspreid wordt. Het is van belang om bij de installatie van nieuwe elektra rekening te houden met de capaciteit van de groepenkasten. Voor sommige apparaten, zoals een vaatwasser dient u bijvoorbeeld een extra punt aan te leggen of toe te voegen zodat u voldoende capaciteit heeft voor de apparatuur. Zo voorkomt u een storing.

Aanleg van elektra

Het aanleggen van elektra is naast het verhelpen van een storing, de volgende grote taak van een elektricien. De installatie van elektra hoeft echter niet een zeer ingewikkelde klus te zijn. Daarom hebben onze specialisten uit Amsterdam enkele basisregels voor u op een rijtje gezet:

  • Zorg ervoor dat apparaten gelijkmatig over een groepenkast worden verdeeld, om een stroomstoring te voorkomen.
  • Houd rekening met de kleurcodes, ook verkeerde bedrading kan tot storing leiden.
  • Koop geschikte behuizing voor de apparaten.
  • Maak vooraf een ontwerp voor onder meer de locatie van de contactpunten.
De bovenstaande lijst is beknopt, maar geeft u een globale indruk waarop u dient te letten bij de aanleg van elektra. Heeft u vragen of wilt u de hulp inschakelen van een vakman? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verlichting aansluiten

Verlichting aansluiten

Een elektricien uit Amsterdam is u tevens graag van dienst bij het aansluiten van nieuwe verlichting. De ondersteuning kan bestaan uit het geven van eenvoudige tips en tricks, het voordoen van de installatie, of het volledig ontwerpen en uitvoeren van een elektriciteitsnetwerk. Wat uw wensen ook zijn, menig elektricien uit Amsterdam draait hier zijn hand niet voor om.

Elektrotechnisch Bureau Amsterdam

Direct contact

Wanneer u woonachtig bent in Amsterdam, dan komt u in direct contact met een elektricien van Vieker Installatietechniek door het contactformulier in te vullen. Daarnaast is het mogelijk om meer informatie op te vragen over bijvoorbeeld een storing of stroomstoring in het elektriciteitsnetwerk, of een prijsindicatie voor de installatie van een extra groepenkast.

Vieker is een allround vakbedrijf, hierdoor zijn wij op diverse vakgebieden van dienst.