Lekkage Heemskerk

Last van lekkage in Heemskerk?

Lekkage, kan grote problemen tot gevolg hebben. Denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van vochtplekken, maar ook aan schimmel of houtrot. Om deze problemen te voorkomen is het van belang dat u bij het vermoeden van een lek contact opneemt met en loodgieter. Of het nu gaat om een daklekkage, een lekkende leiding van de vloerverwarming, of een lekkage van de douche: een loodgieter kan deze eenvoudig opsporen en verhelpen. Bel voor direct contact met een loodgieter uit Heemskerk met 085 500 1678, of vul het contactformulier in.

Dankzij onze 24 uursservice zijn wij u op ieder gewenst moment van de dag van dienst, ook in het weekend. In geval van nood kunnen wij binnen een half uur bij u op de stoep staan om het probleem te verhelpen. Een prettige wetenschap in het geval van een noodsituatie!

Lekkage spoedservice

Vieker noodhulp, wel zo praktisch!

De noodhulp van Vieker Installatietechniek Heemskerk, komt met name van pas bij het ontstaan van plotselinge lekkage. Deze kan ontstaan door noodweer, maar het is ook mogelijk dat u een lekkende leiding krijgt door slijtage van de waterleidingen. Een loodgieter van ons bedrijf kan binnen een halve dag bij u in Heemskerk zijn om het lek te vinden en te dichten. Bel hiervoor 085 500 1678.

Daklekkage Heemskerk

Daklekkage

Een veelvoorkomende vorm van lekkage is daklekkage. Daklekkage kan ontstaan door verschuivende dakpannen, een constructiefout van het dakraam, of dakkapel, of door scheuren in de dakbedekking vanwege het proces van vries en dooi. Wat de oorzaak van de daklekkage ook is, onze experts uit Heemskerk sporen deze voor u op met behulp van ultrasone- of rookgasdetectie.

Lekkende leiding

Een lekkende leiding kan leiden tot vele kubieke liters waterverlies per jaar. Een klein lek kan daarom hoge kosten tot gevolg hebben. Het opsporen van een lekkende leiding hoeft tegenwoordig niet meer met ingrijpend hak- en breekwerk. Met behulp van thermografie (een moderne vorm van lekdetectie) wordt gekeken naar het warmteverlies, om zo de lekkage te vinden. Daarnaast zijn er ook nog andere methodes voorhanden om het lek te vinden en het lekken te stoppen. Het op tijd stoppen van een lekkage is cruciaal omdat het ingrijpende gevolgen kan hebben voor bouwconstructie van uw woning. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij expert in dit vakgebied.

Lekkende kraan

Werkwijze van onze vakmannen

Onze vakmannen uit Heemskerk maken, zoals gezegd, gebruik van de meest innovatieve vormen van lekdetectie om de daklekkage of lekkende leiding op te sporen. Dit heeft als gevolg dat de loodgieter de lekkage sneller vindt, en eenvoudig kan oplossen. U ondervindt hier bijna geen hinder van.

Lekkage service Vieker

Direct contact: 085 500 1678

Wij zijn direct bereikbaar via 085 500 1678. Daarnaast kunt u ons bereiken via het contactformulier. Vul hierop zo uitgebreid mogelijk uw hulpvraag in, dan helpen wij u zo spoedig mogelijk. In de meeste gevallen zijn wij binnen drie kwartier op locatie, ongeacht het tijdstip van de dag.

Vieker is een allround installatiebedrijf, wij werken met meerdere vakmannen en bieden diverse disciplines aan.