Ontstoppingsbedrijf Den Helder

Bij Vieker Installatietechniek Den Helder werken verschillende loodgieters die allen jarenlange ervaring hebben met het ontstoppen van een riool, en het aanleggen van een nieuwe riolering. Is uw wc verstopt? Heeft u bij de wastafel last van een verstopping? Of heeft u voor een andere klus de hulp nodig van een rioleringsbedrijf in Den Helder? Bel dan vandaag nog met een vakman van ontstopingsbedrijf Vieker. Wij zijn te bereiken via 085 500 1364 of het contactformulier.

Wij kunnen vaak dezelfde dag nog bij u zijn om uw riolering te ontstoppen, opdat u weer snel van het toilet of de gootsteen gebruik kunt maken. In het geval van spoed zijn wij in de meeste gevallen binnen drie kwartier bij u op locatie ongeacht het tijdstip van de dag. Uw riolering wordt snel ontstopt!

rioleringswerkzaamheden
Riolering verstopping Den Helder

Last van een verstopt riool?

Er zijn verschillende oorzaken voor een verstopt riool. De meest voorkomende reden is het ophopen van haar-, vet en zeepresten, door het veelvuldig gebruik van de riolering. Daarnaast is het doorspoelen van eten, of andere producten een regelmatig gehoorde aanleiding voor een verstopping van het toilet. Is uw wc verstopt, dan kunt u eerst proberen deze zelf te ontstoppen met een ontstopper. Werkt dit niet afdoende? Stel u dan snel in contact met een ontstoppingsbedrijf uit Den Helder, het probleem zal dan spoedig verholpen worden.

Rioolservice Den Helder

Optimale bereikbaarheid, 24/7

De loodgieters van ons ontstoppingsbedrijf zijn 24 uur per dag bereikbaar. Door ons brede netwerk van specialisten zal er altijd een vakman bij u in de omgeving actief zijn, waardoor wij kunnen garanderen dat er bij problemen met de riolering er dezelfde dag nog één van onze medewerkers bij u in Den Helder voor de deur kan staan om de verstopping van het riool te verhelpen. Via het telefoonnummer 085 500 1364 kom u direct bij ons ontstoppingsbedrijf terecht. Is het minder dringend? Vul dan het contactformulier in en wij helpen u snel.

WC ontstoppen

Het is niet direct nodig om een rioleringsbedrijf uit Den Helder in te schakelen, wanneer uw wc verstopt is. Er zijn enkele methodes waarmee u zelf kun proberen de verstopping van het toilet te verhelpen, zoals:

  • Een veer gebruiken om het riool te ontstoppen
  • De riolering doorpompen met extra water
  • Chemische oplosmiddelen inzetten of het toilet ontstoppen met soda
Lossen deze middelen de problemen met de riolering niet op? Dan is het tijd om de ondersteuning van een loodgieter te vragen.

Riool onderhoud

Onderhoud

Naast het verhelpen van een verstopping in de riolering, voeren wij tevens het onderhoud van uw riool en waterleidingnetwerk voor u uit. Het is bijvoorbeeld mogelijk om door dergelijk onderhoud het doorspoelen van het toilet sneller te laten werken. Vraag onze medewerkers uit Den Helder naar de mogelijkheden.

Altijd bereikbaar: 085 500 1364

Ons rioleringsbedrijf is altijd bereikbaar via 085 500 1364. Is uw wc verstopt? Heeft u last van een verstopping van het riool bij de gootsteen? Is het onderhoud van de riolering hoognodig of heeft u last van lekkage? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u zo snel mogelijk.

Vieker is een allround installatiebedrijf, hierdoor zijn wij op diverse vakgebieden van dienst.